Poradna - Zdravá výživa

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Pomalý hrnec

Jaké má přednosti pomalý hrnec. Jak a proč se používá

Odpovědi na otázku

Doporučuji :) Setri cas
To jsou mi věci... Nikdy jsem o tom neslyšela, asi to není zrovna oblíbené.
Tento hrniec šetri energiu uspora je dobra vec ale čas nešetrí ,je vhodný na prípravu dietnych pokrmov a pokrmov pre deti. Je tam aj časovač ktorý je dobrá pomôcka.
je to úspora času a energie při vaření
úspora času při vaření: maso, zeleninu a všechny ostatní přísady dáte do hrnce najednou, zamícháte, nastavíte stupeň vaření a hrnce si více nevšímáte
Doporučuju, šetří energii a připraví mnoho pokrmů.
Pomalý hrnec je výborná věc,vložím maso,zeleninu a jiné ingredience a nemusím to hlídat.Je to i zdravější vaření.
Pomalý hrnec mám doma asi dva měsíce a je to perfektní věc. Doporučuji tuto diskuzi na http://diskuse.dama.cz/diskuse.php?d=5745, kde děvčata dávájí na nástěnku recepty, je zde uvedeno i právě o šetření energie, pokud vám bude něco nejasné, děvčata určitě poradí...
Nejjednodušší je zapojit fantazii a experimentovat. V pomalém hrnci lze uvařit polévky, guláše, omáčky, dušenou zeleninu, plněné papriky, francouzské brambory, masové rolády. Samozřejmě během vaření můžeme hrnec otvírat, jídlo dochucovat, zahušťovat, tak jak se nám zlíbí. Zní to jako pohádka a kdo to nezkusil, neuvěři. Většina lidí stravu připravenou v pomalém hrnci hodnotí jako velmi chutnou, a tak se již ani já nemohu dočkat, až si jej pořídím.
je vhodný pro přípravu dietních jídel a zachovává v potravinách důležité vitamíny
Děkuji všem za pomoc a odpověď. Přeji krásný den.
Mají sousedé. Jídlo se v tomto pomalem hrnci vaří pomalu a stejnoměrně, nepřipálí se a nemusí se míchat jako u běžného vaření. Ingredience se davaji do hrnce. Tady najdete spoustu receptu, ale nemam osobne vzykouseno. http://www.recepty.eu/recepty-pro-pomaly-hrnec/hovezi-gulas.html
Více informací a odkazů najdete na: http://zdrave-souteze-a-novinky.zdrave.cz/varte-rychle-levne-zdrave/
Děkuji za odpověď, jen jsem na rozpacích, jak šetří energii když vaření trvá tak dlouho. Nemám s tím zkušenosti. Hrnec mám doma a nevím si s ním rady. Může někdo poradit i nějaký recept abych ho mohla vyzkoušet? Děkuji předem. Bojím se to vyzkoušet. Určitě to zkazím. Jestli solit? Jak je to s kořením, nedávat? Maso se zeleninou? Nebo potom přidat? Budu vděčná za každou radu i recept.
Šetří energii a umožňuje dietní přípravu pokrmů se zachováním vitaminů. Vaření trvá minimálně čtyři hodiny Ingredience se vloží do hrnce, nastaví se časovač, který hrnec po určené době vypne, a pak stačí přijít k hotovému.