pomalý hrnec

autor: abakuk 21.11.2010 15:39

Jaké má přednosti pomalý hrnec. Jak a proč se používá

Odpovědi na otázku

  • sexi-girl269 31.12.2010 16:29
    Doporučuji :) Setri cas
  • Lucie 30.12.2010 20:32
    To jsou mi věci... Nikdy jsem o tom neslyšela, asi to není zrovna oblíbené.
  • peto19981 28.12.2010 08:52
    Tento hrniec šetri energiu uspora je dobra vec ale čas nešetrí ,je vhodný na prípravu dietnych pokrmov a pokrmov pre deti. Je tam aj časovač ktorý je dobrá pomôcka.
  • komarkova.olga 27.12.2010 19:19
    je to úspora času a energie při vaření
  • andelova23 26.12.2010 23:04
    úspora času při vaření: maso, zeleninu a všechny ostatní přísady dáte do hrnce najednou, zamícháte, nastavíte stupeň vaření a hrnce si více nevšímáte
  • Atog 22.12.2010 20:47
    Doporučuju, šetří energii a připraví mnoho pokrmů.
  • monave 21.12.2010 09:51
    Pomalý hrnec je výborná věc,vložím maso,zeleninu a jiné ingredience a nemusím to hlídat.Je to i zdravější vaření.
  • Micka 17.12.2010 21:21
    Pomalý hrnec mám doma asi dva měsíce a je to perfektní věc. Doporučuji tuto diskuzi na http://diskuse.dama.cz/diskuse.php?d=5745, kde děvčata dávájí na nástěnku recepty, je zde uvedeno i právě o šetření energie, pokud vám bude něco nejasné, děvčata určitě poradí...
  • kianid1357 17.12.2010 13:51
    Nejjednodušší je zapojit fantazii a experimentovat. V pomalém hrnci lze uvařit polévky, guláše, omáčky, dušenou zeleninu, plněné papriky, francouzské brambory, masové rolády. Samozřejmě během vaření můžeme hrnec otvírat, jídlo dochucovat, zahušťovat, tak jak se nám zlíbí. Zní to jako pohádka a kdo to nezkusil, neuvěři. Většina lidí stravu připravenou v pomalém hrnci hodnotí jako velmi chutnou, a tak se již ani já nemohu dočkat, až si jej pořídím.
  • sramkovamarie72 16.12.2010 08:43
    je vhodný pro přípravu dietních jídel a zachovává v potravinách důležité vitamíny
  • abakuk 15.12.2010 15:40
    Děkuji všem za pomoc a odpověď. Přeji krásný den.
  • josifek 12.12.2010 08:22
    Mají sousedé. Jídlo se v tomto pomalem hrnci vaří pomalu a stejnoměrně, nepřipálí se a nemusí se míchat jako u běžného vaření. Ingredience se davaji do hrnce. Tady najdete spoustu receptu, ale nemam osobne vzykouseno. http://www.recepty.eu/recepty-pro-pomaly-hrnec/hovezi-gulas.html
  • Jitka Veletová, studentka medicíny 25.11.2010 20:42
    Více informací a odkazů najdete na: http://zdrave-souteze-a-novinky.zdrave.cz/varte-rychle-levne-zdrave/
  • abakuk 25.11.2010 09:47
    Děkuji za odpověď, jen jsem na rozpacích, jak šetří energii když vaření trvá tak dlouho. Nemám s tím zkušenosti. Hrnec mám doma a nevím si s ním rady. Může někdo poradit i nějaký recept abych ho mohla vyzkoušet? Děkuji předem. Bojím se to vyzkoušet. Určitě to zkazím. Jestli solit? Jak je to s kořením, nedávat? Maso se zeleninou? Nebo potom přidat? Budu vděčná za každou radu i recept.
  • Jitka Veletová, studentka medicíny 21.11.2010 22:15
    Šetří energii a umožňuje dietní přípravu pokrmů se zachováním vitaminů. Vaření trvá minimálně čtyři hodiny Ingredience se vloží do hrnce, nastaví se časovač, který hrnec po určené době vypne, a pak stačí přijít k hotovému.

Adresář

Diskuze na téma Zdravá výživa

  • Ilona Kompanová 24.10.2011 09:10 ZHUBNOUT SPOLEHLIVĚ

    Hledáte způsob, jak zdravě zhubnout? Cítíte se unavení? Mohu zpracovat analýzu stavby Vašeho těla…

  • Elen 25.06.2012 14:06 ZHUBNOUT SPOLEHLIVĚ

    d,den bude mi za 3mesice 42let a chtela bych ,co nejrychleji zhubnout tak 5,6,7kg nejmene do…

  • pavlatko 15.05.2013 09:05 ZHUBNOUT SPOLEHLIVĚ

    Hodně mi pomáhá podpora rodiny a žen, kamarádek v Komunitě 111, zkuste se přidat :)

Píšeme jinde


Zdravě.cz na Facebooku