Poradna - Zdravá výživa

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Syrovátka

Zajimalo by mě, když piju syrovatka tak měla bych na to upravit aji potravu nebo muzu jist i některe tučne jidla? Neztloustnu po tom?

Odpovědi na otázku

Pokud pijete syrovátku za účelem zhubnutí, je třeba si uvědomit, že bez racionální stravy a pohybu nelze čekat zázračný efekt. Tuky jsou samozřejmě potřeba stejně jako ostatní živiny, důležitá je však celková skladba jídelníčku. Pokud si udržujete stabilní váhu a máte dostatek pohybu, pak není problém, když si občas dáte tučnější jídlo. Obecně platí, že žádné jídlo není zakázené, když si ho dopřáváte s mírou.